1000 m² winkelplezier voor professionelen.

Meer dan 35 jaar

Sinds de jaren ’70 is Colman een begrip in de schoenmakerij -en schoenwinkel wereld. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het bij ons.

De basis van de groothandel is ontstaan in hartje Antwerpen, waar al snel bleek dat de beschikbare ruimte veel te klein werd. Daarom werd er al snel uitgekeken naar een veel ruimere locatie die bovendien gemakkelijker bereikbaar was.

Sinds 1990 is Colman dan ook te vinden op een toplocatie naast de autostrade E17 Antwerpen – Gent op slechts 200 meter van de afrit.

Kwaliteitsmerk

De N.V. Colman heeft inmiddels een stevige reputatie opgebouwd in het retailsegment met dit kwaiteitsmerk. Steeds opnieuw slagen we er in om nieuwigheden te brengen die de eindverbruiker boeien. We volgen de mode op de voet en ontwerpen riemen in samenspraak met onze fabrikanten om zo elke keer opnieuw originele riemen op de markt te brengen die de actuele trends volgen.

Alles voor de klant

De klant is ook meer dan ooit geboeid door een riem die kwaliteit en originaliteit uitstraalt. Dan is men bij Colman aan het juiste adres……kwaliteitsriemen voor een aangename prijs. Een mooie herenriem is dan ook meer en meer een accessoire dat gekocht wordt om te matchen bij de schoen of de kleding.